Πρόληψη Δασικών Πυρκαγιών

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Spots

Το καλοκαίρι του 2010 ξεκίνησε και η προστασία των ελληνικών δασών είναι υπόθεση όλων μας. Το WWF Ελλάς εργάζεται εντατικά για την προστασία του δασικού μας πλούτου αλλά ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! Σε αυτό το έργο είμαστε όλοι συμπρωταγωνιστές! Δείτε μια σειρά ενημερωτικών σποτ για αυτά που οι πολίτες οφείλουν να σεβαστούν προκειμένου να μη γίνουμε εκ νέου μάρτυρες δραματικών καταστροφών.

Δείτε στο
youtube:
Ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! (BBQ)
Ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! (Εργασίες)
Ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! (Κάψιμο χόρτων)
Ένα Panda δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! (Τσιγάρο)

3 χρόνια δουλειάς για τα δάση,

1 περιβαλλοντική οργάνωση, 3 ιδρύματα, 7 επιστημονικές ομάδες και χιλιάδες πολίτες... Όλοι με έναν κοινό στόχο: την προστασία των ελληνικών δασών. Δείτε το απολογιστικό σποτ του προγράμματος του WWF Ελλάς, «Το Μέλλον των Δασών»

Το Τρίγωνο της Φωτιάς
WWF Greece
«Το Τρίγωνο της Φωτιάς», ένα διαχρονικά επίκαιρο ντοκιμαντέρ, ερευνά και καταγράφει τα αίτια που οδήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου το 2007, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει στη θλιβερή πραγματικότητα εκείνων των ημερών. Παρουσιάζονται μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο μέτωπο των καταστροφών, καθώς και απόψεις ειδικών και επιστημόνων που κάνουν τον απολογισμό των πυρκαγιών. Το βασικό συμπέρασμα, δεν είναι άλλο από την άμεση ανάγκη συνολικής αναδιοργάνωσης του συστήματος δασοπροστασίας της χώρας.


σπότ της Πυροσβεστικής υπηρεσίας


Το Κούρεμα ΥΠΕΚΑ

Η αμέλεια Νο 1 αιτία δασικής πυρκαγιάς ΓΓΠΠ


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού